تاتو صورت

تغییر رنگ هاشور ابرو

بهترین مرکز تغییر رنگ هاشور ابرو در تهران

تغییر رنگ ابرو مسئله ایست که بعد از انجام تاتو می تواند تا حدودی موجب نارضایتی شود.گاهی این تغییر رنگ به حدی است که شخص تصمیم به ریموو کردن آن می گیرد.و گاهی نیز می توان با دکوپاژ آن را به رنگ دلخواه رساند.در واقع اگر شما تاتو انجام داده اید و قصد دارید این جمله (( پشیمانی از تاتوهای ابروهایم )) را بگویید خواندن این مطلب برای شما کاملا ضروری است.

شرایط تغییر رنگ هاشور ابرو

در چه شرایطی تغییر رنگ هاشور ابرو اتفاق می افتد؟

گاهی بر خلاف رعایت تمام استانداردهای ضروری، استفاده از رنگ های با کیفیت و دستورالعمل ها باز هم ریزش و کمرنگ شدن رنگ به وجود می آید که موارد زیر می تواند یکی از این علت ها باشد:
1-سرعت زیاد دستگاه
2-سرعت زیاد دست
3-فشار بیش از حد دست و دستگاه
4-عدم رعایت زاویه متناسب
5-عدم رعایت عمق سوزن
6-دوره های پریودی،قائدگی،شیردهی
7-استفاده از مواد مخدر و الکل
8-مشکلات تیروئید و هورمونی
9-استفاده از داروهای خواب آور
10-پوست چرب و تیره
11-وجود بیماری های خاص مثل دیابت و فشار خون بالا
12-رقیق بودن خون
13-مصرف داروهایی که برای استرس و اعصاب تجویز می شود ، قرص های ضد بارداری و قرص های خواب آور
14-استفاده بیش از حد لیدوکائین جهت بی حسی پوست
15-استفاده از رنگهای بی کیفیت و غیر اورجینال
اینها همگی عواملی هستند که باید طی گذراندن 2 الی 3 هفته بعد از تثبیت و التیام پوست بتوان گفت که هاشور رنگ گرفته است یا خیر.زیرا در این دوره پوست شروع به بازسازی خود می کند و اصلا گاهی نیز ممکن است هاشور ها کاملا بی رنگ به نظر برسد.البته دلیل عمده و شایع رنگ نگرفتن پوست در ایران به پیگمنتر کار و رنگهایی که استفاده می کنند است.رنگ های تقلبی و بی کیفیت متاسفانه در بازار ایران وجود دارد و به دلیل ارزانی مورد استفاده قرار می گیرد.رنگ تقلبی و بی کیفیت شدیدا موجب ریزش و تکه تکه شدن رنگ زیر پوست می شود.و بدتر از آن بعد از مدتی به رنگهای بدی تبدیل می شوند.هیچ وقت ارزانی را فدای کیفیت کار خود نکنید.

نحوه انجام تغییر رنگ در هاشور ابرو؟

تغییر رنگ هاشور ابرو در صورت استفاده از رنگهای استاندارد یک سری قائده کلی دارد.البته می توان طبق مهارت و با توجه به پوست مشتری و نوع آن کمی این ترکیبات را عوض کرد اما همان تغییر هم باید طبق قانون کلی انجام شود.در روش های قدیمی و قدیم تر روشن کردن یک رنگ تیره عملا غیر ممکن بود و در بیشتر موارد اصلا انجام نمیشد.اما امروزه با فرمولاسیون های رنگی جدید و همینطور نحوه روشن کردن رنگ یا همان دکوپاژ می توان پایه رنگ تیره را تا عسلی روشن هم تغییر داد.
فرض کنیم که رنگ انتخابی ما مشکی و بررسی آن در افراد مختلف است.در اینجا مشکی ها به دو دسته با تناژ گرم و سرد تقشیم می شوند. مشکی تناژ گرم ته رنگ بنفش قرمز دارد.مشکی تناژ سرد ته رنگ بنفش آبی دارد. حال اگر بخواهید از یکی از مشکی ها استفاده کنید باید طبق دو فرمول زیر عمل کنید:
فرمول یک : رنگ مشکی بنفش قرمز = بژ+کارامل+یکی از رنگ های گروه سرد در اینجا چون رنگ مشکی دارای تناژ گرم است برای خنثی کردن آن باید از یکی از رنگهای گروه سرد استفاده شود.
فرمول دو : رنگ مشکی بنفش آبی = بژ+کارامل+یکی از رنگ های گروه گرم در اینجا چون رنگ مشکی دارای تناژ سرد است برای خنثی کردن آن باید از یکی از رنگهای گروه گرم استفاده شود.
علاوه بر این میزان ترکیب رنگی اصلی با خنثی کننده ها هم یک نسبت کلی دارد به صورت 3/1 که عدد 1 همیشه رنگ پایه است و عدد 3 همیشه رنگهای ترکیبی یا خنثی کننده ها هستند. ترکیب رنگها و تغییر رنگها در هاشور ابرو نیازمند تمرین و کسب تجربه است.که پیگمتر کار طی تجربیات متعدد ، تمرین و تکرارها می تواند مهارت کافی را به دست آورد.
اما در خصوص رنگ قهوه ای تناژ های گسترده تری پیش روی ماست که تغییرات شامل موارد زیر می شود :
گاهی هاشور ها به دودی،صورتی یا سبز کم رنگ می زند که اینها همه نتیجه ناخالصی در رنگ است که به میزان زیاد و بدرنگی اکسید شده است.معمولا اگر رنگی خیلی روشن باشد تیره کردن آن راحت است اما برای اینکه باز هم به سمت بدرنگی نرود باید از خنثی کننده ها استفاده کرد. اصلی ترین پایه خنثی کنندگی در رنگهای قهوه ای که به سمت بدرنگی رفته اند عبارت است از:
برای دودی = خنثی کننده نارنجی
برای صورتی = خنثی کننده سبز
برای بنفش = خنثی کننده زرد
که همگی اینها به نسبتی که بالاتر توضیح داده شد ترکیب و به صورت دکوپاژ انجام می شود.

به چه علت می گوییم بعد از هاشور ابرو صبور باشید تا رنگ واقعی خود را نشان دهد؟

درست چند روز بعد از هاشور ابرو رنگهایی که زیر پوست شما تزریق شده به حالت اکسیده شدن در می آید و تغییر رنگ هاشور ابرو ایجاد می شود. زیرا بعد از هاشور پوست شما ملتهب و زخم می شود و واکنش طبیعی بدن ایجاد رنگدانه هایی جهت محافظت از پوست و آب میان بافتی است تا زخم های ایجاد شده را التیام ببخشد.
این دقیقا زمانی است که رنگ زیر پوست بسیار غلیظ و تیره دیده می شود.بعد از آن دوره ی پوست ریزی ابروهاست و این زمانی است که زخم ها کم کم خوب شده اند و به صورت پوسته های خشک ریزش پیدا میکند.پس از گذشت دوره هفت روزه دیگر از رنگ غلیظ و تیره خبری نیست و طی 14 روز شما می توانید رنگ اصلی هاشور خود را ببینید.
اما طی دو هفته ای که ابرو در حال ترمیم طبیعی خود است شما باید هر روز ، روزی 2 الی 3 مرتبه روی ابروها را با پماد مخصوص چرب کنید.به هیچ عنوان اگر قصد پاک کردن آرایش خود را دارید با مواد پاک کننده روی ابروهای خود نکشید و بعد از خشک کردن با دستمال لطیف آب را از روی ابروها بردارید.همچنین در زمان ترمیم از قرار گرفتن در معرض نور مستقیم خورشید خودداری کنید.به مدت زیاد زیر دوش نایستید.یکی از روش های خوبی که به شما توصیه میکنیم گذاشتن کمپرسور یخ به مدت چند دقیقه روی ابروهایتان است.
اگر دوره بهبود شما طی شد برای بیرون رفتن حتما از کرم زد آفتاب استفاده کنید و برای پاک کردن آرایش از دستمال لطیف یا پنبه به صورت خیلی آرام استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *